Bezoek deze site met regelmaat om op de hoogte te blijven! 
Veel lees-en kijkplezier!

Peuterspeelzaal ’t Paplippelke in Keldonk, gelegen aan de Antoniusstraat in de kern van Keldonk, heeft een op maat gemaakte peuterspeelzaal in de Antoniusschool. Het aantal kinderen in Keldonk is de afgelopen jaren namelijk fors teruggelopen en daarom is de  groepsgrootte op ’t Paplippelke teruggebracht naar maximaal 8 kinderen en één leidster.

De ruimte van de peuters grenst aan de centrale aula waar ook het kleuterlokaal op uitkomt. In de centrale aula staat een speelhuis waar zowel de peuters als de kleuters gebruik van maken. Er is ook hier zeker sprake van een doorgaande lijn. Peuters zijn al bekend bij de kleuterjuf en als daar behoefte aan is kunnen kleuters binnen wippen bij de peuters en peuters en kleuters spelen gezamenlijk buiten. Het vier-ogenprincipe is op deze manier ook gewaarborgd.

Het adres van 't Paplippelke is:
Antoniusstraat 10, 5469 EW Keldonk, telefoonnummer: 06-57 14 40 62

Groep en openingstijden:

maandagmiddag - donderdagmorgen
openingstijden 's morgens vam 8.30 uur tot 11.15 uur en 's middags van 13.15 uur tot 15.30 uur

De speelzaal is 40 weken per jaar geopend, tijdens de schoolvakantie en nationale feestdagen zijn wij niet geopend. Studiedagen en andere schoolvrije dagen is de peuterspeelzaal wel geopend. Alle kinderen worden minimaal twee dagdelen verwacht, 1 dagdeel wordt in principe niet aangeboden. 

Wilt u meedenken over de kwaliteit van de peuterspeelzaal, klik hier voor de pagina van de oudercommissie.