Bezoek deze site met regelmaat om op de hoogte te blijven! 
Veel lees-en kijkplezier!

Peuterspeelzaal De Speelhoek  in Boerdonk heeft een ruimte in basisschool Sint Nicolaas.

Deze school ligt in het hart van Boerdonk. Het gebouw dateert uit 1930 maar door diverse verbouwingen en aanpassingen in de loop der tijd hebben ook de peuters de beschikking over een mooi lokaal met een gezellige buitenspeelruimte. Het lokaal wordt gedeeld met de kinderen die overblijven en op sommige momenten vinden er ook schoolactiviteiten plaats. Het lokaal is echter zodanig ingericht dat de verschillende gebruikers hier geen hinder van ondervinden.

Peuterspeelzaal de Speelhoek heeft maximaal 8 kinderen die deelnemen aan de peuterspeelzaal. Samen met de basisschool proberen wij een voorziening overeind te houden dat uitdagend is voor peuters. Dit is een van de redenen om intensief samen te werken met groep 1-2-3 van de basisschool. Aan het begin van de dag, maar ook gedurende de dag, proberen de medewerkers het programma op elkaar aan te sluiten en mogen de peuters met de kleuters meedoen, elk op hun eigen niveau. Op enkele momenten wordt de groep in tweeën verdeeld om andere activiteiten aan te bieden.   

Het adres van de Speelhoek is: 
Pastoor van Schijndelstraat 28, 5469 PT  Boerdonk, telefoonnummer: 0413-726827 

Groep en openingstijden:

openingstijden:

dinsdagochtend van 8.15 uur tot 12.00 uur.                                                                                                                                                                                                                      vrijdagochtend van 8.15 uur tot 12.30 uur.

 

De speelzaal is 40 weken per jaar geopend, tijdens de schoolvakantie en nationale feestdagen zijn wij niet geopend. Studiedagen en andere schoolvrije dagen is de peuterspeelzaal wel geopend. Alle kinderen worden minimaal twee dagdelen verwacht, 1 dagdeel wordt in principe niet aangeboden 

Wilt u meedenken over de kwaliteit van de peuterspeelzaal, klik hier voor de pagina van de oudercommissie.